1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Diensten
  4. Autorisaties

Toegang tot Ons Diensten

Bijgewerkt op 05 Sep om 12.01 uur

Toegang tot Ons® Diensten kan specifieke autorisaties vereisen. Als je applicatiebeheerder bent en nog geen toegang hebt, volg dan deze stappen:

1. Ga naar 'Ons® Autorisatie' in de hub.

2. Klik op 'Rollen' en selecteer de rol die toegang nodig heeft, zoals bijvoorbeeld 'Administratie'.

3. Zoek onder 'Beschikbare taken' naar 'Ons® Diensten'.

4. Voeg de gewenste taken toe en klik op 'Opslaan'.

5. Ons® Diensten zal nu zichtbaar zijn in de hub.

Autoriseren per tabblad

In Ons Diensten kan je gebruikers per tabblad autoriseren om het tabblad alleen in te zien of in te zien en te wijzigen (behalve voor Audits en Facturen, aangezien hier geen wijzigingen worden uitgevoerd). De onderstaande taken zijn beschikbaar:

Abonnementen

• Ons Diensten - Abonnementen inzien

• Ons Diensten - Abonnementen inzien en wijzigen

Financieel

• Ons Diensten - Facturen en transacties inzien

Betalingen

• Ons Diensten - Betalingswijze inzien

• Ons Diensten - Betalingswijze inzien en wijzigen

Account

• Ons Diensten - Contacten inzien

• Ons Diensten - Contacten inzien en wijzigen

Let op: wees kritisch op welke gebruikers je bovenstaande taak toekent!

Met deze taak kan een gebruiker onder andere Ons Coaches of privacy-contactpersonen aanmelden. Deze contactpersonen hebben een grote verantwoordelijkheid en kunnen bij ons bijvoorbeeld verzoeken indienen om dossiers te vernietigen of certificaten aan te vragen waarmee de gehele database gedownload kan worden. Wees daarom kritisch op welke gebruikers je deze taak toekent.

Audits

• Ons Diensten - Audits inzien

Koppelingen

• Toestemming voor externe koppelingen beheren

• Externe koppelingen inzien

category image

Ons Diensten