1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Diensten
  4. Algemeen

Algemene informatie over Ons® Diensten

Bijgewerkt op 23 Aug om 12.48 uur

De applicatie Ons® Diensten is ontworpen om de dienstverlening tussen Nedap en zorgorganisaties inzichtelijk en beheerbaar te maken. De applicatie richt zich met name op primaire contactpersonen, zoals directieleden, IT-beheerders, controllers en applicatiebeheerders.




De mogelijkheden van Ons® Diensten

Ons® Diensten wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. De huidige mogelijkheden zijn: 

  • Inzicht in het abonnement en aanvullende diensten: Onder ‘Abonnementen’ zie je welke betaalde diensten jouw organisatie bij Nedap afneemt, inclusief aanvullende modules.
  • Facturen en betalingen inzien: Bekijk facturen, creditnota’s en debetnota’s die door Nedap zijn verstuurd. Je kunt facturen afzonderlijk inzien en alle factuurregels in één CSV-bestand downloaden. Controleer daarnaast de status van betalingen en zie welke facturen al zijn voldaan of nog verwerkt moeten worden.
  • Betaalmethode aanpassen: Pas eenvoudig je betaalmethode aan, zoals automatische incasso (SEPA-mandaat).
  • Organisatiegegevens inzien en wijzigen: Controleer en wijzig organisatiegegevens, zoals contactpersonen of factuurinformatie, die in onze systemen staan. Dit helpt ons om jullie altijd optimaal van dienst te kunnen zijn.
  • Overzicht van koppelingen: Krijg inzicht in de actieve koppelingen, inclusief beschrijvingen en de data waartoe deze koppelingen toegang hebben.


Benodigde autorisaties
Toegang tot Ons® Diensten vereist mogelijk specifieke autorisaties. Uitleg over het instellen van de juiste autorisaties is op deze pagina te vinden.




category image

Ons Diensten

Open navigation