1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Kwaliteitsmonitor
  4. Configuratie

Filters maken in Ons Kwaliteitsmonitor

Bijgewerkt op 12 Feb om 11.17 uur

Persoonlijke filters maken

Ons Kwaliteitsmonitor biedt de mogelijkheid om gebruikers zelf signaleringstypes te laten groeperen tot een persoonlijk filter. Hierdoor is het voor een gebruiker mogelijk om eenvoudig een persoonlijk overzicht van relevante signaleringstypes op te halen. Een gebruiker kan zelf filters samenstellen (eigen filters) en daarnaast is het voor applicatiebeheerders mogelijk om filters te maken die door iedereen binnen de zorgorganisatie te gebruiken zijn (organisatiebrede filters).

Filteroverzicht openen

Op de overzichtspagina van Ons Kwaliteitsmonitor staat rechtsbovenin de knop Eigen filters te vinden, hiermee ga je naar de pagina waar je je filters kan bekijken en bewerken. De linkerzijde van het scherm toont een lijst met beschikbare filters. Dit zijn eigen filters (te herkennen aan het icoontje met het individu) en/of organisatiebrede filters (te herkennen aan het icoontje met het duo). Klik op de naam van het filter om te zien uit welke signaleringen het filter bestaat en om het filter te bewerken.