1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Diensten
  4. Gebruik

Contactpersonen van organisatie aanpassen

Bijgewerkt op 30 Jul om 15.04 uur

Via de applicatie Ons® Diensten binnen de Ons® Suite heb je toegang tot de contactpersonen van jouw organisatie.

Het tabblad Account en de daarop beschikbare contactpersonen zijn gekoppeld aan het Customer Relationship Management-systeem van Nedap Ons®. Je kan hier de volgende contactpersonen toevoegen, wijzigen of verwijderen:

  • Privacycontactpersoon: Dit is het aanspreekpunt op het gebied van Privacy. In het geval van data-incidenten of andere communicatie vanuit ons privacyteam, wordt deze contactpersoon gemaild.
  • Ons Coach: Dit is het aanspreekpunt voor ons supportteam. Deze Ons® Coach is de eerstlijnshulp voor eindgebruikers. De Coach krijgt een account voor dit supportportaal, zodat diegene ook tickets in kan dienen. Ook krijgt de Ons® Coach mails vanuit ons communicatieteam over de dienstverlening van onze applicaties en nieuwe ontwikkelingen die ook doorgespeeld moeten worden naar eindgebruikers.
  • Financieel contactpersoon: Dit is de contactpersoon die maandelijks de factuur vanuit Nedap Ons® ontvangt.
  • Contractverantwoordelijke: Dit is de contactpersoon die op contractgebied verantwoordelijk is voor alle zaken rondom jullie zorgorganisatie en de dienstverlening van Nedap Ons®.
Let op: Voorheen moest je als Ons® Coach een taakticket indienen om nieuwe coaches aan te maken, te wijzigen en af te melden of om een volledig overzicht van Ons® Coaches voor jullie organisatie te krijgen. Dit inzicht en deze mogelijkheden zitten nu vervat in het tabblad Account van Ons® Diensten.
category image

Ons Diensten

Open navigation