Gebruik je binnen jouw organisatie gedeelde Android-apparaten die via Mobile Device Management (MDM) worden beheerd? Dan is de manier waarop gebruikers worden uitgelogd aangepast.

Wanneer een andere medewerker een gedeeld apparaat overneemt, krijgt een app zonder aanvullende MDM-integratie niet automatisch een signaal dat de gebruiker is gewisseld. Daardoor kan de bestaande gebruikerssessie in de app actief blijven.

Voorheen moesten MDM-beheerders daarom bij het uitloggen niet alleen de appgegevens wissen, maar ook de accounts op het Android-apparaat. Voor de Android-apps binnen de Ons® Suite is dit aangepast. Bij het uitloggen via MDM worden de accounts voortaan automatisch gewist.

MDM-beheerders hoeven het wissen van deze accounts daardoor niet meer zelf uit te voeren of hiervoor aanvullende instellingen te maken.
Bekijk de handleiding over MDM voor meer informatie over het gebruik en de inrichting van MDM met de Ons®-apps.