1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Kwaliteitsmonitor
  4. Gebruik

Mijn overzicht: Signaleringen en taken bekijken en afhandelen in Ons Kwaliteitsmonitor

Bijgewerkt op 12 Feb om 11.20 uur

Mijn overzicht bekijken

Via het tabblad Mijn overzicht zie je als gebruiker direct:

• Hoeveel taken er per week gepland staan, voor de huidige en de komende zes weken. De kleur in het overzicht toont in welke weken de meeste taken gepland staan.

• Welke taken er in de huidige (of geselecteerde) week per dag gepland staan.

• Hoeveel taken te laat en dus nog niet uitgevoerd zijn.

Verlopen signaleringen blijven 1 jaar zichtbaar en worden daarna automatisch verwijderd. Het uitgangspunt hiervan is dat signaleringen al ruim binnen deze periode opgelost moeten zijn. En omdat signaleringen ouder dan een jaar waarschijnlijk niet meer relevant zijn, maar wel onnodig overzichten 'vervuilen', worden ze automatisch verwijderd.

Weergave van openstaande signaleringen filteren

Door middel van verschillende filteropties kan je de weergave van openstaande signaleringen aanpassen. Hiermee kan je eenvoudig bepalen welk soort signaleringen je op dat moment wil bekijken. Je kan je overzicht via onderstaande filteropties aanpassen:

Week

Klik op de gewenste week om de signaleringen van die specifieke week te bekijken. De geselecteerde week wordt weergegeven met groengekleurde tekst en een groene streep.

Locatie

Selecteer bij dropdown Locaties een of meer locaties om de signaleringen te bekijken voor die specifiek geselecteerde locatie(s).Het cijfer dat tussen haakjes achter een locatie staat, is het aantal signaleringen dat voor de gebruiker bij cliënten van die locatie openstaat.

Signaleringstype

Selecteer bij de dropdown Signalering een of meer type signaleringen of gegroepeerde signaleringen om signaleringen te bekijken specifiek van dat type. Het cijfer dat tussen haakjes bij een signaleringstype (of taakgroep met gegroepeerde signaleringen) staat, is het aantal signaleringen dat voor de gebruiker voor dat type signalering openstaat.

Relatie

Selecteer bij de dropdown Relatie een of meer cliënt-medewerkerrelaties om signaleringen te bekijken die betrekking hebben op een cliënt waar de gebruiker de geselecteerde cliënt-medewerkerrelatie mee heeft. Het cijfer dat tussen haakjes bij het relatietype staat, is het aantal signaleringen dat voor de gebruiker bij dat relatietype openstaat.

Cliënt

Klik op de naam van een cliënt om alle signaleringen te bekijken die voor die cliënt openstaan. Op de pagina die wordt geopend als je op de naam van de cliënt klikt, zie je meer relevante cliëntinformatie. Ook kan je rechtstreeks doorspringen naar het profiel, het plan en de rapportages van de cliënt.

Het is ook mogelijk om de verschillende filteropties met elkaar te combineren om specifieke weergaves te krijgen. Zoals bijvoorbeeld alleen signaleringen van het type planvernieuwing op locatie A.