1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Wondzorg
  4. Veelgestelde vragen

FAQ Ons Wondzorg: Ik zie geen Ons Wondzorg-rapporttype in Ons Dossier

Bijgewerkt op 15 Jan om 10.30 uur

Ik wil de wondtegel inschakelen in de mobiele app. Als ik echter in de instellingen bij Rapporttypen kijk, zie ik daar niets over Ons Wondzorg staan. Hoe los ik dit op?

• Ten eerste moet Ons Wondzorg geactiveerd worden door Nedap. Het is een aanvullende functionaliteit, dus er is mogelijk een addendum op het contract vereist. Je accountmanager kan je hier alles over vertellen.
  • Ten tweede wordt Ons Wondzorg in Ons Klinimetrie weergegeven en daarom komt Ons Wondzorg niet in de lijst met rapporttypen te staan.