1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Wondzorg
  4. Veelgestelde vragen

FAQ Ons Wondzorg: Als je klinimetrie niet gebruikt, kun je de wondzorggegevens dan wel inzien?

Bijgewerkt op 15 Jan om 11.23 uur

Als je Ons Klinimetrie niet gebruikt, kun je de wondzorggegevens dan wel inzien?

Je kunt de Ons Wondzorg-app gebruiken met daarin alle functionaliteiten die nodig zijn om het verloop van de wondbehandelingen en bijbehorende administratieve informatie vast te leggen. Als je op het web in de browser de wondzorggegevens wilt inzien, heb je wel Ons Klinimetrie nodig.