1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Wondzorg
  4. Veelgestelde vragen

FAQ Ons Wondzorg: Als je de Ons Dossier-app niet gebruikt, kun je dan Ons Wondzorg wel gebruiken?

Bijgewerkt op 15 Jan om 11.27 uur

Als je de Ons Dossier-app niet gebruikt, kun je dan Ons Wondzorg wel gebruiken?

Als je de Ons Wondzorg-app wilt gebruiken, heb je de Ons Dossier-app nodig. Je hebt dan namelijk direct toegang tot alle overige relevante onderdelen van het dossier van de cliënt. Als je Ons Wondzorg op het web vanuit Klinimetrie wilt gebruiken, heb je de Ons Dossier-app niet nodig.