1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Financieel
  4. Algemeen

Rapporten in het Financieel dashboard

Bijgewerkt op 26 Mar om 08.46 uur

Het rapportageoverzicht is te vinden in het menu onder het home-icoontje in het Financieel Dashboard. In het rapportageoverzicht vindt de gebruiker van het Financieel Dashboard alle rapportages die hijzelf aangemaakt heeft in de afgelopen twee dagen.

Rapportages aanmaken

Rapportages zijn aan te maken via het rapportage-icoontje rechts onderin het scherm, bij een van de overzichten. Door op de grote knop (1) te klikken wordt een rapportage van de huidige geselecteerde periode gemaakt.

Meerdere periodes

Door met de muis over het grote icoontje te gaan (maar niet te klikken), verschijnt een tweede icoontje (2). Hiermee kan een rapportage over meerdere periodes gemaakt worden. De totale periode waarover een rapportage gemaakt wordt mag niet langer zijn dan twee jaar:

Het rapportageoverzicht

Het overzicht bevat alle door de gebruiker zelf gemaakte rapportages van de afgelopen twee dagen:

1. Het icoontje toont of de rapportage gelukt is. In dit geval zijn alle rapportages gelukt. Hier kan ook een foutmelding staan of een wacht-icoontje als het een rapportage betreft die nog gegenereerd wordt.

2. In de omschrijving is terug te vinden welke rapportage het betreft, en wanneer de rapportage aangemaakt is.

3. Onder het paperclipje is het download-icoontje te vinden. Hier kan de rapportage als Excel-bestand gedownload worden.

4. Via het prullenbakje kunnen de afzonderlijke rapportages (zwarte prullenbakje) of alle rapportages tezamen (rode prullenbakje) verwijderd worden.

Excel-bestand van rapportage

Het Excel-bestand bestaat uit een tabblad Overzicht en één of meerdere tabbladen met resultaten. Op het tabblad Overzicht is bijvoorbeeld te vinden wie de rapportage heeft gedraaid, op welk moment, het aantal resultaten, de naam van de rapportage en gekozen filters. Resultaten zijn afhankelijk van het type rapportage dat is gedraaid.