1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Klinimetrie
  4. Meetinstrumenten gebruiken

Resultaat van meetinstrument uit klinimetrie weergeven in Ons Dossier, overdrachtsrapportage en Caren

Bijgewerkt op 25 Jul om 10.19 uur

Vereiste configuratie

Om meetresultaten ook mee te laten komen als dossierrapportage in Ons Dossier, Overdracht en Caren, moet bij het meetinstrument een weergave ingesteld staan van het type Tijdlijn. Daarbij moet bovendien aangevinkt staan dat de resultaten als tijdlijnweergave mee moeten komen in het dossier. Meer uitleg over hoe weergaves ingesteld moeten worden, kun je vinden in andere handleidingen over de configuratie van Ons Klinimetrie. Is dit goed ingericht? Dan zijn de meetresultaten ook zichtbaar in de rapportages bij de cliënt onder tabblad Rapportages in Ons Dossier. Daar zijn ze zichtbaar onder het rapportagetype Klinimetrie. Ook worden de resultaten meegenomen in de overdrachtsrapportage. Meer informatie over de vereiste inrichting lees je in deze handleiding

Zichtbaarheid klinimetrierapportages

De klinimetrierapportages zijn zichtbaar voor iedereen die toegang heeft tot het onderdeel Rapportages bij de cliënt. Het linkje Bekijk details is alleen zichtbaar voor medewerkers die toegang hebben tot de klinimetriemodule. Zij komen via dit linkje direct in de klinimetriemodule terecht voor het inzien van meer informatie of voor het aanmaken van een nieuwe meting.

Caren

Als jouw organisatie gebruik maakt van Caren en het delen van rapportages is ingeschakeld, dan zullen ook de resultaten van meetinstrumenten die in Ons Dossier zichtbaar zijn als rapportages, via Caren gedeeld worden.