1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Financieel
  4. Algemeen

Uitleg over de overzichtspagina in het Financieel dashboard

Bijgewerkt op 26 Mar om 08.56 uur

Financieel dashboard: uitleg over de overzichtspagina

/topic-images/overzichtspagina_1065.png

Bij het openen van het financieel dashboard kom je uit op de overzichtspagina. Op deze pagina zijn verschillende widgets te zien, die een idee geven van de verschillende functionaliteiten. Afhankelijk van de toegekende autorisatietaken zijn hier verschillende functionaliteiten zichtbaar.

Widgets

Factuur-declaratieregel overzicht

Hier vind je een overzicht van alle gedeclareerde factuur- en declaratieregels uitgesplitst per tijdsperiode, waarin te zien is welke regels geaccepteerd, in afwachting of afgekeurd zijn. Uitleg over dit onderdeel is te vinden in Financieel dashboard: het factuur-/declaratieregel overzicht.

Doorzoeken van facturen en declaraties

In het Financieel dashboard is een volledig factuuroverzicht aanwezig. Hierin zijn alle gegenereerde productiefacturen/declaraties terug te vinden. Uitleg over dit onderdeel is te vinden in Financieel dashboard: Factuur- en declaratie overzicht.

Ongedeclareerde financiële boekingen

De functionaliteit voor inzage in ongedeclareerde financiële boekingen, laat de nog te declareren/factureren financiële boekingen zien. Uitleg over dit onderdeel is te vinden in Financieel dashboard: Ongedeclareerde financiële boekingen.

Navigatie en overige tooling

Menu

/topic-images/Menu_1063.png

Via het huis-icoontje onder de titel 'Financieel dashboard' verschijnt het menu van het Financieel Dashboard. Via dit menu zijn de diverse overzichten en pagina's snel te bereiken. Naast de boven reeds genoemde widgets zijn hier ook diverse configuratie- en instellingspagina's te vinden evenals een overzicht van gemaakte rapportages. Elk van deze onderdelen wordt in deze handleiding op een aparte pagina toegelicht.

Cliënten zoeken

/topic-images/Optie%20'Mijn%20clienten'_1064.png

Via de optie 'Mijn cliënten' rechtsboven in het scherm kunnen financiële regels opgezocht worden van specifieke cliënten. Er kunnen diverse zoekvariabelen ingegeven worden, zoals naam en geboortedatum.