1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Groepszorg
  4. Configuratie

Instellingen in Ons Groepszorg

Bijgewerkt op 08 Aug om 15.06 uur

Ons Groepszorg bevat het onderdeel Instellingen. Dit onderdeel bevat enkele instellingsopties die effect hebben op de mogelijkheden van gebruikers in Ons Groepszorg.

Instelling 'Registraties'

Via het onderdeel 'Registraties' is het mogelijk om in te stellen:

• Welke toeslagen maximaal 1x per dag gedeclareerd kunnen worden. Hiermee wordt voorkomen dat deze (onterecht) dubbel gedeclareerd worden. Indien de hier ingestelde toeslagen alsnog dubbel worden geregistreerd, dan wordt de toeslag slechts één keer doorgestuurd naar Ons Administratie.

• De registratie-deadlines zoals die in de weekkaart in Ons Administratie ingesteld staat, over te nemen.

• Striktere controle aan te zetten voor het aanpassen van registratie-activiteiten. Bij deze instelling hoort de taak Groepszorgregistraties van [cliënten] wijzigen. Wordt de striktere optie geactiveerd? Dan kunnen alleen nog gebruikers die beschikken over de taak Groepszorgregistraties van [cliënten] wijzigen uursoorten aanpassen bij registraties.

Deze taak geeft dezelfde mogelijkheden als de taak Groepszorgregistratie [van een cliënt] aanmaken op het moment dat de optie Striktere controle aanstaat. Gebruikers hoeven in dat geval dus niet ook over Groepszorgregistratie [van een cliënt] aanmaken te beschikken. Gebruikers met de taak Groepszorgregistratie [van een cliënt] aanmaken mogen vanaf dan wel andere aanpassingen doorvoeren, maar het aanpassen van uursoorten is bij hen dan niet meer mogelijk. Standaard staat deze instelling uit.

Instelling 'Groepsautorisatie'