1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Ketenverkeer
  4. Veelgestelde vragen

FAQ Ons Ketenverkeer: Kan ik Zorgmail-functionaliteit testen voordat deze in productie wordt geactiveerd?

Bijgewerkt op 17 Jan om 19.52 uur

Kan ik Zorgmail-functionaliteit testen voordat deze in productie wordt geactiveerd?

Dat kan. Je kunt de Zorgmail-functionaliteit zelf inschakelen op je testomgeving via het configuratiescherm van Ons Ketenverkeer. Daarvoor moet wel eerst een Zorgmail-account worden geactiveerd. Ga daarvoor naar Beheer > Instellingen > Dossier-instellingen > Zorgmail-instellingen.