1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Ketenverkeer
  4. Gebruik

eOverdracht-berichten versturen

Bijgewerkt op 21 May om 09.26 uur

Verschillende opties versturen eOverdracht-bericht

Er zijn drie ingangspunten van waaruit een eOverdracht-bericht verstuurd kan worden. De eerste is via het administratief overzicht van een cliënt (Ons Administratie), de tweede manier is vanuit verschillende dossierpagina's (Ons Dossier) en de derde via Ons Ketenverkeer. Hieronder lichten we beide opties verder toe.

Via Ons Administratie Via Ons Dossier Via Ons Ketenverkeer
De knop om over te dragen vind je door op de cliëntnaam in Ons Administratie te klikken. Klik vervolgens op Cliënt acties en selecteer Overdracht.