1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Medicatie
  4. Rapporten

Rapporten exporteren voor Ons Medicatie en Ons Medicatiecontrole

Bijgewerkt op 16 Apr om 16.01 uur

In Ons Administratie kan je verschillende rapporten genereren over over gegevens uit Ons Medicatie en Ons Medicatiecontrole. Deze rapporten kan je exporteren om meer inzicht te krijgen over medicatie bij cliënten.

Rapport Ons Medicatiecontrole overzicht

Dit rapport geeft een overzicht van uitgevoerde medicatiecontroles via Ons Medicatiecontrole. Ga in Ons Administratie naar naar Rapporten Cliënten en selecteer onder Medicatie het rapport Ons Medicatiecontrole overzicht. Selecteer de begindatum en einddatum en klik op CSV Downloaden.

Het overzicht bevat de volgende kolommen:

• Aangemaakt op

• Cliëntnummer

• Medewerkernaam van verzoeker

• ID van verzoeker

• Medewerkernaam van controleur

• ID van controleur

• Besloten op

• Beslissing

• Beslissingsreden

• Complexe medicatie

• Beschikbare en gekwalificeerde controleurs

• Beslissingsduur

• Looptijd (s)

• Zorgcentrale beschikbaar

• Uitgeoerd door zorgcentrale

• Zorgcentrale naam

Rapport Niet-toegediende medicatie en Aangepaste hoeveelheid

Een medewerker met het recht Ons Medicatiecontrole rapportages bekijken kan op basis van het rolbereik van de medewerker via de overzichtspagina in Ons Medicatie navigeren naar Rapporten via de drie puntjes rechtsbovenin. Daar kan je twee rapporten maken:

• Niet-toegediende medicatie: Geplande momenten waarop toediening niet gelukt is, of waarop niet afgetekend is. Bevat alleen dagen waarvoor de toedienlijst opgehaald is.
  • Aangepaste toedienhoeveelheid: Geplande momenten waarop handmatig een toegediende hoeveelheid is toegevoegd of aangepast.

Vervolgens selecteer je de periode (het rapport is beschikbaar tot 1 jaar terug) en de locatie (gebaseerd op het toegewezen rolbereik) en klik je op Maak rapportage

Niet-toegediende medicatie

Dit rapport bevat informatie over de geplande momenten waarop toediening niet gelukt is of waarop niet afgetekend is. Het overzicht bevat de volgende kolommen:

• Cliëntnummer

• Datum

• Naam van de medicatie

• Distributievorm

• Gepland toedienmoment

• Huidige staat van de toediening

• Reden van niet toedienen (indien bekend)

• Link naar de toediening op de toedienlijst

Aangepaste toedienhoeveelheid

Dit rapport bevat informatie over de geplande momenten waarop handmatig een toegediende hoeveelheid is toegevoegd of aangepast. Het overzicht bevat de volgende kolommen:

• Clientnummer

• Datum

• Naam van de medicatie

• Distributievorm

• Gepland toedienmoment

• Huidige staat van toediening

• Voorgeschreven toedienhoeveelheid

• Toegediende hoeveelheid

• Link naar de toediening op de toedienlijst