1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Medicatie
  4. Autorisaties

Autorisaties in Ons Medicatiecontrole

Bijgewerkt op 26 Apr om 08.31 uur

Benodigde autorisaties voor toegang

In dit artikel lees je welke autorisaties relevant zijn rondom Ons Medicatiecontrole. Als je Ons Medicatiecontrole wilt configureren en de diverse instellingen wilt inrichten, heb je onderstaande autorisaties nodig:

• Algemene instellingen van Ons Medicatiecontrole beheren
  • Ons Medicatiecontrole - Applicatiebeheer
Bij deze taken moet de gebruiker bovendien beschikken over de juiste autorisaties om toegang te hebben tot de pagina Overige instellingen in Ons Administratie. Hiervoor zijn onder meer de taken Applicatiebeheer en Applicatie instellingen beheren beschikbaar.
Daarnaast zijn onderstaande autorisaties beschikbaar:
  • Toegang tot Medicatiecontroles [van een cliënt]
  • Medicatiecontroles uitvoeren
  • Ons Medicatiecontrole rapportages bekijken
Let op: Ook het bereik van de gebruiker moet toegang geven tot de cliëntgegevens.