1. Home
  2. Kennisbank
  3. Mobiele apps
  4. Mobiele apps beheren en rapporten

Mobiele apparaten van gebruikers beheren

Bijgewerkt op 25 Mar om 16.23 uur

Veel gebruikers maken via een mobiel apparaat gebruik van responsive Ons oplossingen of van onze apps. Om als organisatie grip te houden en inzage te hebben in het mobiele gebruik, biedt Ons applicatiebeheerders diverse mogelijkheden om het gebruik van Ons op mobiele apparaten te kunnen beheren:

• Mobiele apparaten: mobiel beheer- en inzageopties per gebruiker.

• Rapportage-onderdeel 'Mobiele apparaten en apps': diverse rapportages met informatie over gekoppelde toestellen en apps die in de organisatie in gebruik zijn.

• Gegevens TouchPro / iO Smartkey: rapportage met informatie over de TouchPro versies en de bijbehorende telefoontypes die in gebruik zijn.

Om toegang te hebben tot het onderdeel 'Mobiele apparaten' en tot de rapportages over mobiele apparaten is de onderstaande taak vereist:
- Taak: Mobiele apparaten van medewerkers beheren

Beheeropties per gebruiker