1. Home
  2. Kennisbank
  3. Mobiele apps
  4. Configuratie

Mobiele apps of een apparaat ontkoppelen van medewerkeraccount

Bijgewerkt op 25 Jul om 10.19 uur

In dit artikel wordt uitgelegd hoe een mobiele app ontkoppeld kan worden van een medewerkeraccount op verschillende manieren. Zodra het apparaat wordt ontkoppeld zal (bij een actieve internetverbinding), het toestel direct worden ontkoppeld en wordt alle data die door de app gebruikt worden, direct verwijderd. Alle cliëntdata die door de app gebruikt wordt, is encrypted opgeslagen. Dat houdt in dat kwaadwillenden niet zomaar bij de data op het toestel kunnen. Het ontkoppelen van een apparaat is op drie manieren mogelijk. Deze worden hieronder verder toegelicht.

Via het Medewerkerportaal Vanuit een app Via Ons Administratie
Het is voor medewerkers in Ons Administratie mogelijk om de mobiele apps van medewerkers te ontkoppelen. Bekijk de handleiding Mobiele apparaten beheren voor meer informatie.