1. Home
  2. Kennisbank
  3. Mobiele apps
  4. Ons Dossier-app

Spraakgestuurd rapporteren in de Ons Dossier-app

Bijgewerkt op 23 Aug om 11.01 uur

Momenteel is spraakgestuurd rapporteren alleen mogelijk in de mobiele app van Ons Dossier op iOS en Android via Attendi of Tell James. Op dit moment onderzoeken we hoe en wanneer deze functionaliteit beschikbaar komt in de webapplicatie.

Hieronder lees je meer over het inschakelen van spraakgestuurd rapporteren via een van de leveranciers. Hiervoor sluit je altijd eerst een contract af met een van de leveranciers en daarna neem je pas contact op met Nedap.

Tell James Attendi

Spraakgestuurd rapporteren via Tell James inschakelen

1. Neem eerst contact op met Tell James voor een contractoverleg.

2. Contract afgesloten? Dien een ticket in bij Support. Selecteer Functionaliteit aanvragen en selecteer vervolgens Spraakgestuurd rapporteren.

Dit moet je aanleveren in het ticket:

1. Kies de leverancier die je wilt gebruiken.

2. Geef datum van inschakelen aan. Deze datum mag niet eerder zijn dan de startdatum die is overeengekomen met de gekozen oplossing.

3. Support deelt het ticket met Tell James. Zij controleren of het contract volledig is.

4. Na akkoord van Tell James schakelt Support de functionaliteit.

5. Wijs de taak Spraakgestuurd rapporteren toe aan de medewerkers die spraakgestuurd moeten rapporteren. Deze taak luistert niet naar een bereik en geeft de medewerker enkel de optie om de functionaliteit te gebruiken. Heb je hulp nodig bij het autoriseren van je medewerkers? Ga naar Ons Autorisatie in de kennisbank voor meer informatie of neem dan contact op met je implementatiepartner.

6. Vanuit TellJames ontvang je meer informatie over het verdere proces.