1. Home
  2. Kennisbank
  3. Algemene informatie
  4. Systeemeisen

Ondersteuning Ons®-versies

Bijgewerkt op 27 Jun om 14.23 uur

Ons Administratie & Ons Planning

Wij raden aan om gebruik te maken van de nieuwste beschikbare minor (functionele) versie. Op die manier beschikken gebruikers over de nieuwste functionaliteit, gebaseerd op de meest recente kennis en techniek. Wij ondersteunen de actuele minor (functionele) versie tot en met twee minor versies daarvoor. Binnen die versies ondersteunen we alleen de meest actuele bugfixversie per versie.

Slices

Productie-omgevingen zijn altijd voorzien van de nieuwste versies van de verschillende geslicede applicaties: deze versie wordt vanzelfsprekend ondersteund.

Mobiele apps

Wij bieden ondersteuning voor de meest recente versie van de app. Informatie over de meest recente versies is te vinden in de App Store en Google Play Store.

OnsDB

Ondersteuning OnsDB Datamodel

Het datamodel bepaalt de structuur waarin de data is ingedeeld. De ondersteuning op het datamodel betreft zes maanden. Mocht het zo zijn dat het nieuwste datamodel ouder is dan 6 maanden, dan geldt dat het meest recente datamodel ondersteund wordt.

Met het vastzetten van het datamodel (schema-version) wordt een oudere structuur opgehaald. Hiermee kan niet worden gegarandeerd dat ook de gewenste data opgehaald kan worden. Hierop is geen andere ondersteuning mogelijk dan zoals deze geldt voor Ons Administratie en Ons Planning.

Ondersteuning OnsDB Client

Voor de OnsDB Client (het Windows/Linux- programma waarmee data wordt opgehaald en opgeslagen) geldt dat alleen de meest recente versie ondersteund wordt.