1. Home
  2. Kennisbank
  3. Algemene informatie
  4. Ontwikkelplanningen en pilots

Pilot: Ons Plan

Bijgewerkt op 09 Sep om 10.29 uur

Met Ons® Plan willen we integraal multidisciplinair samenwerken in een gestructureerd plan stimuleren. Onafhankelijk van sector en methodologie. We hanteren een open- en gestandaardiseerd dataformaat (openEHR). 


De eerste deelnemers van de koplopersgroep zijn begin dit jaar gestart met het gebruik van Ons® Plan. Dit betreft een eerste basisversie van de nieuwe functionaliteit en bestaat uit een tabelweergave van plan-elementen volgens de SFMPC-methodiek, het aanmaken en archiveren van losse plan-elementen en de bijbehorende navigatie naar deze onderdelen. 


De evaluatie functionaliteit is toegevoegd. Hiermee kan het plan als geheel geëvalueerd worden. Ook kan een evaluatiemoment worden ingepland (met kwaliteitsmonitorsignalering) en kan een evaluatieverslag worden geschreven. Dit geldt ook voor Ons® Plan voor ggz-behandeling. We blijven er naartoe werken om deze variant meer in lijn te trekken met de plan-elementen in Ons® Plan. Tot die tijd blijft het voor een kleine groep in pilot. De rapportage functionaliteit is ook beschikbaar en maakt het mogelijk om rapportages te schrijven op verschillende doelen in het plan.


Momenteel werken we aan de mogelijkheid om te evalueren op losse plan-elementen (doelen).

Let op: Dit is een pilot. De functionaliteit kan wijzigen.

Informatie

Aanmelden: neem contact op met anne.kleinlangenhorst@nedap.com 

Status: koplopersgroep open voor aanmeldingen

Functionaliteit inschakelen: uitgevoerd door Nedap

Feedback, tips, vragen en bugmeldingen: via (besloten) Samenwerken-pagina

Handleiding: Handleiding Ons® Plan 



category image

Algemene informatie

Open navigation