1. Home
  2. Kennisbank
  3. Algemene informatie
  4. Ontwikkelplanningen en pilots

Pilot: Ons® Overleggen

Bijgewerkt op 24 Sep om 12.39 uur

Met Ons® Overleggen willen we multidisciplinaire overleggen ondersteunen. Ons® Overleggen maakt het mogelijk om lijsten met cliënten samen te stellen, waarbij voor elke cliënt de belangrijkste informatie opgehaald kan worden uit de Ons® Suite. Zo kunnen meerdere cliënten makkelijk na elkaar worden besproken zonder allerlei applicaties door te klikken om alle informatie te verzamelen.

Vanaf oktober start een gesloten pilot waarin enkele koplopers gebruik maken van Ons® Overleggen. Op dit moment is de functionaliteit gericht op het ondersteunen van een FACT-overleg binnen de ggz. Tijdens en nade pilot worden er verbeteringen doorgevoerd om dit type overleg beter te ondersteunen, maar gaan we ook onze blik verbreden naar andere typen MDO's.

Let op: Dit is een pilot. De functionaliteit kan wijzigen.

Informatie

Aanmelden: niet mogelijk

Status: gesloten pilot

Functionaliteit inschakelen: n.v.t.

Feedback, tips, vragen en bugmeldingen: via (besloten) Samenwerken-pagina

Handleiding: handleiding Ons® Overleggen