1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Agenda
  4. Agenda van de cliënt

Afwezigheidsrapportage voor cliëntafwezigheid uit agenda maken in Ons Administratie

Bijgewerkt op 07 Feb om 11.26 uur

Afwezigheidsrapportage genereren

1. Ga naar Rapporten > Cliënten en klik onder Cliëntgegevens op Afwezigheidsrapportage.

2. Selecteer het tijdsbestek, één of meer cliënten en eventueel de afwezigheidsredenen.

3. Klik op de groene knop Maak rapport.

4. In het gemaakte Excel-rapport wordt per regel een cliënt getoond. Indien de cliënt afwezig is, wordt dit met een kruisje op de betreffende dag aangegeven. Weekenddagen zijn donkerblauw gekleurd.

category image

Ons Agenda