1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Dossier
  4. Medische notities

Medische notities configureren en gebruiken in Ons Dossier

Bijgewerkt op 14 Mar om 15.39 uur

Medische notities zijn tekstuele notities die specifiek bedoeld zijn voor en zichtbaar zijn in de cliëntdossier onderdelen in Ons. Medische notities zijn niet zichtbaar in Ons Planning.

Zie voor meer informatie over notities: Overzicht van alle soorten notities in Ons.

Herkomst van medische notities

Medische notities kunnen op verschillende manieren in Ons gezet worden:

• Handmatig aangemaakt in Ons Dossier.

• Via Ons-API overgenomen uit een externe applicatie, bijvoorbeeld Ysis.

Raadplegen vanuit verschillende applicaties

Medische notities zijn te zien in Ons Dossier (webapplicatie), en in de Ons Dossier app.

De medische notities zijn alleen te maken en te bewerken in Ons Dossier (webapplicatie). Het is mogelijk dat medische notities hierin zijn geïmporteerd via Ons API, bijvoorbeeld uit Ysis.

category image

Ons Dossier