1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Plannen & Roosteren
  4. Blokplanning (HBH)

Brief naar cliënt versturen op de blokplanning in Ons Plannen & Roosteren

Bijgewerkt op 28 Mar om 14.00 uur
Benodigde autorisaties:
- Taak: Ons Planning - Plannen en roosteren (Alle teams)/Ons Planning - Plannen en roosteren (Eigen teams)
- Taak: Ons Planning - Roosteren (Eigen teams)

Bovendien heb je een teamlidmaatschap nodig voor het betreffende team.

Brief naar cliënt

Het kan nodig zijn om een brief te versturen naar de cliënt, bijvoorbeeld als de planning wijzigt. Dit is direct vanuit de blokplanning te doen.

1. Klik in het planscherm met de rechtermuisknop op een ingepland plankaartje.

2. Kies voor Stuur brief.

3. Schrijf de brief en klik op Verzenden.

De brief is nog niet verzonden, maar is alleen in PDF-formaat gereed gemaakt. Je kunt de brief downloaden door te gaan naar de cliënt, en vervolgens te klikken op Communicatie. Aan de rechterkant van het scherm wordt de zojuist gemaakte brief getoond. Je kunt deze downloaden en versturen via de reguliere kanalen.