1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Plannen & Roosteren
  4. Algemene informatie

Wie kent deze cliënt? / Medewerkerrelaties bewerken in Ons Plannen & Roosteren

Bijgewerkt op 28 Mar om 13.43 uur

Benodigde autorisaties

Je hebt een van de onderstaande autorisaties nodig om medewerkerrelaties via Ons Planning toe te voegen:

• Cliëntbeheer

• Contact cliënt

• Medewerkerrelaties en contactpersonen (inclusief adressen) [van een cliënt] beheren

Medewerkerrelatie toevoegen

Zoek in Ons Planning de cliënt op en klik op Wie kent deze cliënt? om te zien welke bekenden zijn aangegeven of op Voeg direct een bekende aan deze cliënt toe om deze te beheren.

• Zoek de medewerker op door diens naam of medewerkernummer te typen.

• Selecteer de soort relatie.

• Voer de geldigheidsdatum in van de koppeling tussen de cliënt en medewerker. Laat de einddatum leeg als er geen einddatum bekend is.

• Klik tot slot op toevoegen.

De bekende is toegevoegd. Zowel bij de cliënt als bij de medewerker is dit zichtbaar.