1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Plannen & Roosteren
  4. Diensten

Diensten overnemen overzicht in Ons Plannen & Roosteren

Bijgewerkt op 28 Mar om 13.52 uur

Navigatie via de hub

• Klik op de knop Plannen & Roosteren om naar de applicatie Ons Planning te gaan.

• Selecteer het gewenste team aan de linkerkant bij Mijn teams in Ons Planning.

• Klik op Rooster vanuit het linker menu.

• Klik op Diensten overnemen overzicht.

Overzicht

In het overzicht zie je alle dienstovername-verzoeken die gemaakt zijn door medewerkers van het geselecteerde team per maand. Als er voor een dienst een overnameverzoek is aangemaakt, dan zie je dat terug in dit overzicht. Per dienst zie je de verzoeken en de status van het verzoek. Standaard worden alleen de openstaande verzoeken weergegeven. Wil je ook de voltooide en afgewezen verzoeken tonen, dan kun je rechts bovenin op Geef voltooide en afgewezen overnames weer klikken.

Er is ook een medewerkerweergave beschikbaar. Je kunt hiervoor kiezen als je op de knop Bekijk overnames per medewerker. klikt.

In deze weergave zie je de verzoeken die aangemaakt zijn per medewerker voor de geselecteerde maand.

Rooster

De verzoeken worden ook weergegeven in het rooster met een specifiek icoon. Wanneer je op de dienst met het icoon gaat staan is inzichtelijk door wie de overname aanvraag is ingediend.