1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Plannen & Roosteren
  4. Dashboard en stuurinformatie

Cliënten zonder team overzicht in Ons Plannen & Roosteren

Bijgewerkt op 28 Mar om 13.19 uur

Het is mogelijk om te zien welke cliënten nog niet aan een team zijn gekoppeld. Dit is belangrijke informatie, omdat hiermee te zien is welke cliënten mogelijk geen zorg ontvangen. Ga hiervoor naar het Dashboard en klik bovenaan op Cliënten zonder team.

Het overzicht van cliënten die niet aan een team gekoppeld zijn, verschijnt aan de rechterzijde.

Cliënten uit zorg

Er bestaat een scherm over cliënten die uit zorg zijn of binnenkort uit zorg gaan. Dit geeft de planner inzicht bij welke cliënten de planning mogelijk gaat wijzigen.

Door een team te selecteren en daarna te klikken op Planning, verschijnt aan de rechterkant deze informatie.

De signaleringen geven aan wanneer er cliënten zijn die (tijdelijk) uit zorg gaan en weer terug in zorg komen.

Onder Cliënten tijdelijk uit zorg staan cliënten die tijdelijk uit zorg zijn gemeld de afgelopen week.

Onder Cliënten terug van tijdelijk uit zorg staan cliënten die tijdelijk uit zorg waren gemeld en afgelopen week weer terug in zorg zijn gekomen.