1. Home
  2. Kennisbank
  3. Ons Administratie
  4. Algemeen

Roepnaam van cliënt weergeven in Ons Administratie

Bijgewerkt op 23 Jan om 09.14 uur

Je kunt kiezen of de roepnaam van de cliënt gebruikt wordt in Ons Administratie. Standaard wordt de formele notatie gebruikt: aanhef, voorletters, achternaam.

Benodigde autorisatie

• Taak: Applicatiebeheer

Stappen

1. Ga in Ons Administratie naar Beheer > Instellingen > Overige instellingen en klik onder het kopje 'Opmaak' op Naamweergave en terminologie.

2. Als je het vinkje aanzet wordt de roepnaam van de cliënt getoond. Als het vinkje uitstaat wordt de formele notatie gebruikt.

3. Klik op Opslaan.